SprayTanLeuven

Spray Tan Leuven logo

adres:

Louis Melsensstraat 3
3000 Leuven
Vlaams-Brabant

Contact:

T +32 16 23 85 78

Afspraken:

MA-WO-DO-VR
10:00-18:00
ZATERDAG
10:00-17:00

Wij gebruiken cookies van derden om u een betere ervaring te bieden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door te klikken op Privacyvoorkeuren. Door verder te gaan accepteert u zonder voorbehoud de algemene voorwaarden van Spray Tan Leuven.

Wenkbrauw threading

De epilatiemethode met een katoenen draad

Wenkbrauw threading

Threading, de eeuwenoude epilatiemethode uit Azië, waarbij gebruik gemaakt van twee dunne draden, die in elkaar worden gedraaid en over de huid worden gerold voor een langdurige ontharing zonder hars of chemische producten.

Brow Icon

Veilig voor je huid

Geen chemicaliën of warmte. Bovendien is de methode geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Brow Icon

Langdurige epilatie

Doordat de haartjes met de wortel worden verwijderd, betekent het dat ze extra lang wegblijven.

Brow Icon

Nauwkeurige epilatie

Threading is erg nauwkeurig waarmee ook lastige, kleine haren kunnen worden verwijderd.

Brow Icon

Snelle epilatie

De haren worden namelijk niet één voor één verwijderd, zoals bij epileren met pincet wel het geval is.

Wenkbrauwen threading Leuven

Meer weten over threading?

Aarzel niet om ons salon in Leuven te contacteren op 016/23.85.78
Wenkbrauwen threading Leuven
Wenkbrauwen threading Leuven
Wenkbrauwen threading Leuven
Wat is threading?
Wenkbrauw threading is een semi-permanente ontharingstechniek (epilatie) als alternatief voor harsen of epileren met een pincet. Het is de laatste tijd steeds populairder geworden vanwege de snelle, natuurlijke en langdurige resultaten. De naam is afgeleid van het katoenen touwtje ('thread') dat gedraaid wordt en waarmee de haartjes er vanaf de wortel uitgetrokken worden. In tegenstelling tot epilatie met een pincet (waarbij haren één voor één worden uitgetrokken), worden met draadepilatie korte rijen haar tegelijkertijd verwijderd.
Wat is de oorsprong van threading?
Threading wordt verondersteld te zijn uitgevonden in India en wordt al eeuwenlang in Azië en het Midden-Oosten toegepast. De populariteit bij beroemdheden en beautybloggers heeft de techniek ook in het Westen heel populair gemaakt. Deze eeuwenoude techniek wordt nu overal toegepast en is niet meer weg te denken in de Beautysector.
Hoe lang blijven de haartjes weg na threading?
Hoe snel je haartjes teruggroeien hangt af van persoon tot persoon, maar met dit soort epilatie zit je zo'n 3 tot 6 weken goed. Bovendien groeien je wenkbrauwharen minder dik terug. Een goede nazorg kan ervoor zorgen dat de wenkbrauwen tussen de behandelingen door gezond en sterk blijven. Overweeg een wenkbrauwserum om je wenkbrauwen op hun best te houden.
Is threading pijnlijk?
Dit is een veelgestelde vraag, die velen ervan weerhoudt om voor het eerst te threaden. Het hangt af van je eigen tolerantie voor pijn en de vaardigheid van je schoonheidsspecialiste. Threading wordt algemeen als (veel) minder pijnlijk ervaren dan harsen of epilatie met een pincet. Veel klanten beschrijven het gevoel eerder als ongewoon of ongemakkelijk dan als pijnlijk.
Hoe lang duurt een threading behandeling?
Reken voor het volledige threadingproces van de wenkbrauwen op een 15-tal minuten, maar dit kan verschillen van persoon tot persoon en verschilt tevens voor andere delen van het gezicht.
Is threading aan te raden als ik een gevoelige huid heb?
Ja, omdat threading veel minder invasief is dan andere ontharingsmethoden, is het volkomen veilig voor de gevoelige huid. Je kunt een beetje roodheid krijgen rond het behandelde gebied, maar dit zou na enkele uren verdwenen moeten zijn. Als je een extra gevoelige huid hebt, laat het ons dan weten.
Wenkbrauw threading
Wenkbrauw threading