SprayTanLeuven

Spray Tan Leuven logo

adres:

Louis Melsensstraat 3
3000 Leuven
Vlaams-Brabant

Contact:

T +32 16 23 85 78

Afspraken:

MA-WO-DO-VR
10:00-18:00
ZATERDAG
10:00-17:00

Wij gebruiken cookies van derden om u een betere ervaring te bieden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door te klikken op Privacyvoorkeuren. Door verder te gaan accepteert u zonder voorbehoud de algemene voorwaarden van Spray Tan Leuven.

Henna Brows

Vollere wenkbrauwen & expressievere ogen

Henna kleuring wenkbrauwen

Brow Icon

Vollere wenkbrauwen

Het grote voordeel van Henna Brows is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft.

Brow Icon

Natuurlijke tinting

Henna is een veel gebruikt grotendeels natuurproduct en daarom zijn Henna Brows een alternatief voor chemische wenkbrauwverf.

Brow Icon

Langdurige kleuring

Afhankelijk van je huidtype en nazorg, kan Brow Henna tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes blijven.

Brow Icon

Aangepaste kleur

We passen de kleur aan aan de klant: lichtbruin, middenbruin, donkerbruin, zwart ... meerdere kleurcombinaties zijn mogelijk.

Wenkbrauwen henna brows Leuven

Meer weten over Henna Brows?

Aarzel niet om ons salon in Leuven te contacteren op 016/23.85.78
Wenkbrauwen Henna Brows Leuven
Wenkbrauwen Henna Brows Leuven
Wenkbrauwen Henna Brows Leuven
Wat is het verschil tussen Henna Brows en gewone wenkbrauwverf?
Net als bij het tinten met reguliere wenkbrauwverf, worden met de henna brows methode in de eerste plaats de wenkbrauwhaartjes getint. Additioneel echter wordt ook de huid onder de wenkbrauwen getint met henna. Hierdoor krijg je strakkere en indien gewenst donkerdere wenkbrauwen. Reguliere wenkbrauwverf kleurt enkel de wenkbrauwhaartjes. In termen van duurzaamheid: een reguliere tinting houdt ongeveer 2-3 weken, henna kan tot 6 weken houden.
Vervagen Henna Brows?
Ja, dat is zo. Als je huidcellen regenereren zal de kleur vervagen, en als je haren uitvallen en er nieuwe groeien, zal de henna-kleur met de uitgevallen haartjes verdwijnen. Henna kleurt alleen de opperhuid, en is niet hetzelfde als semi-permanente make-up die naar de onderste lagen van de huid gaat en daar jaren blijft.
Is de henna bij Henna Brows 100% natuurlijk?
Nee. Wenkbrauwhenna is weliswaar een product op basis van natuurlijke henna, maar daar zijn kleurpigmenten aan toegevoegd zonder dewelke een roodachtige afdruk op de huid zou achterblijven (denk aan de henna-versieringen in Oosterse landen). De henna is wel vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.
Hoe kan ik langer genieten van mijn Henna Brows?
Maak de Henna Brows de eerste 24 uur na de behandeling niet schoon of nat. Het is sowieso beter er niet al te veel over te wrijven en er minimaal water op te gebruiken voor een langer behoud van de henna. Ook vervaagt de henna sneller door huidverzorging op olie basis, scrubben en peelings. Veel zon en de zonnebank kan je het beste vermijden.
Wanneer zijn Henna Brows af te raden?
  • Bij een (zeer) vette huid: de henna verdwijnt dan snel van de huid
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
  • Wanneer je allergisch of gevoelig bent voor haarverf
Kan ik allergisch reageren?
Wenkbrauwhenna's bevatten een zeer kleine hoeveelheid kleurstof (zoals alle haarverven) zonder dewelke de henna rood blijft en de huid niet kan kleuren. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam maar sommige mensen zijn gevoelig voor dit ingrediënt en er kan een allergische reactie optreden. Indien u in het verleden allergisch reageerde op kleuringen (of henna), is deze behandeling niet aangewezen.
Wenkbrauw henna brows Leuven
Wenkbrauw henna brows Leuven